Spletna trgovina Modne Ure

Prijetna dobrodošlica ob vstopu v našo spletno trgovinico z izjemnimi modnimi urami!

Verjemite, da vam ob ogledu naše ponudbe ne bo žal, da vas je pot zanesla k nam. Zagotovo boste med vsemi urami našli prav tisto, ki bo zadovoljila vaše potrebe. Potrudili smo se, da vam ponudimo kar se da širok spekter izbire modnih ur. Vas morda skrbi kvaliteta naših ur? Lahko vam zagotovimo, da so vse ure odlične kvalitete in primerne za vsakdanjo uporabo oz. nošenje. 

Odločili smo se, da vam ponudimo ure različnih barv, tako da pri nas najdete tiste klasične barve, kot sta črna in bila, zraven pa ponudba zajema tudi vijolično, roza in modro barvo. K že omenjenim bomo v prihodnje dodali še kakšno izmed barv, zato nikar ne spreglejte naših novosti. Z njimi vas bomo ves čas seznanjali tudi na naši Facebook strani, do katere lahko dostopite s klikom na povezavo: https://www.facebook.com/ModneUreSi . Nikar ne pozabite pritisnit VŠEČ MI JE ;)

Če vas zanima karkoli glede naše ponudbe, nam to lahko napišete na Facebooku ali nam pošljete elektronsko pošto na naslov info@modneure.si in potrudili se vam bomo kar se da najhitreje odgovoriti.

Vaša ekipa Modneure.si

 

Sistem: OpenCart.
Modne ure © 2018. Prevod: AT