Pogosta vprašanja

Če naročim modne ure danes, kdaj jih prejmem na dom?

Med našimi obljubami zagotavljamo dostavo v 24 urah*, zato se potrudimo, da je izdelek poslan takoj ko je mogoče in ga lahko pričakuješ pri sebi doma že naslednji delovni dan če si izdelek naročila do 16.00 ure, če pa pošta takrat ni odprta pa takoj ko bodo zopet na voljo poštni uslužbenci za dostavo na dom.

Kako plačam prispele izdelke?

Ponujamo dve možnosti plačila, ki sta klasično (po povzetju) in plačilo preko predračuna. Če si izdelek naročila na dom, ti ga prinese poštar Pošte Slovenije njemu poravnaš znesek nakupa in se že krasiš z svojimi novimi urami. Če pa si izbrala plačilo preko predračuna ti naša spletna trgovinica avtomatsko pošlje in prikaže podatke za plačilo, ta predračun poravnaš preko svoje spletne banke, mi pa ti paket pošljemo brez odkupnine. V primeru plačila po povzetju Pošta Slovenije zaračuna 1,05€ provizije za plačilo tvoje položnice.

Koliko so stroški pošiljanja?

Stroški so ne glede na višino zneska naročila enaki - 2,49€, kar je verjetno najcenejša dostava v Sloveniji! Če nakupiš za več kot 30€, pa je poštnina brezplačna!

Če mi naročene ure niso všeč jih lahko zamenjam ali vrnem?

Seveda, naša 22 dnevna garancija zadovoljstva ti omogoča, da naročene izdelke kadarkoli zamenjaš ali vrneš. Seveda pa to velja samo za izdelke na katerih ni znakov uporabe, le ti niso poškodovani ali pokvarjeni.

So vaše modne ure brez baterij glede na to, da jih prodajate posebaj?

Vse naše modne ure imajo ko jih prejmete na dom vgrajene baterije, ki smo jih vstavili tik preden smo vam uro poslali. Baterije, ki jih imamo v ponudbi nudimo le zato ker je postopek zamenjave baterije enostaven in si lahko v primeru, da ste stara baterija izprazne naročite novo!

Kako obvestim prijateljico, da sem našla izdelek zanjo?

"Eeeej, našla sem ful dobro spletno stran in imajo točno tako uro o kateri sem ti govorila,..." - znano kaj ne? Pri vsakem izdelku, katerega si ogleduješ v spletni trgovinici imaš na voljo gumbke za deljenje na Facebooku, Twitterju, elektronski pošti,... Izkoristi jih ;).

Sistem: OpenCart.
Modne ure © 2018. Prevod: AT