Dostava

Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe GLS.

Novost: Po 15.11.2014 vam za nakup nad 30€ nudimo brezplačno poštnino.

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede naslednji delovni dan če je bilo naročilo sprejeto do 15.00 oziroma drugi delovni dan če je bilo naročilo sprejeto po 15.00. Pošta Slovenije preko vikendov ne dostavlja pošiljk.

Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku.

Odkupnino paketa poštarju plačate z gotovino.  V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo kurir GLSa pustil sporočilo o prispeli pošiljki.

Osebni prevzem

Vse izdelke spletnega portala modneure.si je možno prevzeti tudi osebno na naslovu Pod gonjami 110, 2391 Prevalje

ZEMLJEVID LOKACIJE

 

 

VRAČILA

Vsak kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate tako, da nas obvestite na email: info@modneure.si in izdelek enostavno pošljete nazaj na sedež podjetja (z primernim dopisom iz katerega je moč razbrati identiteto vračitelja)

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Sporočilo mora poslati na info@modneure.si. Kupec bo dobil potrditveni mail, da je bil odstop od pogodbe sprejet.

V sporočilu o odstopu mora kupec navesti:

  • Ime, priimek in naslov kupca.
  • Ime in šifro izdelka.
  • Morebitne želje po izbiri druge številke ali modela izdelka.

V 14 dneh po odstopu od pogodbe mora kupec blago vrniti na naslov ponudnika. 

Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe je neposreden strošek vračila blaga. Ponudnik bo kupcu vrnil celotno kupnino v najkrajšem možnem času po vrnitvi blaga na naslov ponudnika.

Kupec mora blago vrniti nerabljeno, nepoškodovano in v nespremenjeni količini, kot ga je prejel, razen če je bilo blago uničeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Stroške vračila krije pošiljatelj sam, razen če je vnaprej pisno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Za nastale stroške zaradi ravnanja izven pogojev poslovanja ne odgovarjamo.

Potrošnik mora blago vrniti na naslov: TIK, Tadej Krevh s.p., Pod gonjami 110, 2391 Prevalje

Sistem: OpenCart.
Modne ure © 2018. Prevod: AT